Aylık kirası 6 bin lira... Doğan'ın makam aracını iade ettiler!

Lüks tutkusuyla bilinen Nevzat Doğan'ın belediye başkanı iken 'tasarruf' adı altında 20 bin lira aylık kirası olan BMW'yi iade ederek birkaç aylığına kiraladığı Renault Talisman yeni başkandan veto yedi. CHP'li Hürriyet aylık 6 bin lira kirası olan bu aracı iade etti

İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan'ın yaklaşık 20 bin lira aylık kira ile bindiği BMW 7.40 sözde tasarruf tedbirleri kapsamında iade edilmiş yerine 6 bin lira kira ile Renault Talisman kiralanmıştı. CHP'li başkan Fatma Kaplan Hürriyet bu aracı da iade etti. Fatma Kaplan Hürriyet göreve geldiği günden bu yana kendisine ait olan Mercedes VİP minibüsü kullanıyor.

21 May 2019 - 16:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

Korfezli - Nevzat doğan'ın bir sürü harfiyat tırcı var tırların plakası hep 41ND herekede çalışıyorlar bunu herkes bilir neyle aldı bu tırları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
09

Hurriyet - Ak partili olarak yazıyorum En başta biz bunları yaptık Sonradan oncekileri de gecip nefsimize uyup lükse ,paraya, makam mevkiye daldık Halkı unuttuk Halk adildir
önce sarı sonra kırmızı kart gösterir Neden diye sormaya bile hakkımız yok haber ortada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
08

Metin - Derhal kamuyu zarara uğrattığı için 3 yol mevkiinde yapılıp sökülen trilyonlarca liraya malolan zararla ilgili kamu davası açıp imza veren meclis üyelerinden ve başkandan paraları tahsil etmek lagzim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
07

seçmen izmitli - Bu Nevzat İzmit,in yani bizim paralarımızı çarçur ettiyse verin mahkemeye adalet yerini bulsun, yiyenin yanına karmı kalsın.Ben eşşek gibi çalışacağım benden kesilenlerle birileri keyif yapacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
06

Vatan seven - Neler olmuş neler başkanım sen anlatta dinleyelim.bizim bildiğimiz iyi bir müslüman mütavazi yetimi gözetir devletin malını peşkeş çekmez.devletin malı ile saltanat sürmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
05

Devletini seven - Bir sofi olarak oy vermiş biri olarak takipteyiz başkanım.beş yıl çabuk geçer iyisen fakirin yetinmin hakkını diğer sözde iyi müslüman sandığımız kişiler gibi olma oyumuzunda vebali var başkanım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
04

abdülhamit han. - Eğer bu adam aylık kirası 20 binlira olan o aracı kullandıysa Mevlam gün yüzü göstermesin burunlarından fitil fitil gelsin.AMİİİİİİİNNNN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
03

metin - Helal olsun Hürriyet başkana !!! VAllahi diğer haramzadeler sizi görüp kıskanıyorlar emin olun.Bir sonraki seçimlerde şuan yaptığınız hareket tarzı ve davranışlar, vatandaşın artı puanı olarak dönecektir...Kutlarım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
02

İzmitli - AKP liler analarının karnından koltuk ve makam aracıyla doğmuşlar,öbür taraftada yerleri garanti hepsinin tarikat şeyhi var bu şeyhleri onları cennete sokacak.
AKP li olmayanlara ne bu dünyada,nede öbür dünyada rahat yok!
Yiyin kusana kadar yiyin...Dünya size güzel AKPli yaratıklar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39
01

Çoşkun. - Fatma Kaplan Hürriyet İzmitin İzmitlinin hakkkını parasını yedirtmiyor, helal olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 16:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler