Avrasya Araştırma'dan Bülent Arınç tepkisi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala açıklamalarına yönelik "Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez" şeklinde eleştirmişti. Erdoğan'ın eleştirilerinin ardından sosyal medyada bazı AKP yanlılarının Arınç'a ilişkin 'istifa et' çağrılarına Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'dan tepki geldi.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili "Tahliye edilmesi lazım" sözlerine Erdoğan, "Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez" ifadeleriyle eleştirmişti.

Arınç ise Erdoğan'ın tavrı için "Ben duygusal bir insanım. Dünkü konuşma beni çok rencide etti. Sayın Cumhurbaşkanı çok ağır bir konuşma yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan gelişmelere ilişkin AKP yanlılarının Arınç için istifa çağrılarında bulunmalarına AVrasya Araşırma Şirketi Başkanı Kamak Özkiraz sosyal medya hesabı Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Özkiraz, Twitter üzerinden konuya ilişkin şu paylaşımlarda bulundu:

"Erdoğan konuşmadan önce Bülent Arınç'ın söyledikleriyle ilgili bir kelime bile konuşamayan zevat, Arınç'ın istifasını istiyorlarmış. Tam onursuzlar çetesi bunlar. Arınç'tan çok haz etmem ama bu onursuzlar çetesinin de yüzünü bir kez daha görmemize vesile oldu.

Erdoğan konuşana kadar susan, Erdoğan konuşunca 'Arınç istifa' diye bağıran onursuz, satılmış kalemler, Erdoğan Arınç'a sahip çıkıp, Çakıcı'ya tepki gosterseydi, 'Çakıcı tutuklansın, Bülent (abi) yeniden aktif görev alsın, Parti'nin böyle akıl abilere ihtiyacı var' diyeceklerdi"

24 Kas 2020 - 10:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler