Atmayın, arayın alsınlar!

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Körfez’ için çalışan Körfez Belediyesi, kentin dört bir yanında başlattığı temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez’in her noktasında eş zamanlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Sabah erken saatlerde başlatılan temizlik çalışmalarıyla güne başlayan ekipleri, bu çalışmalarını geniş kapsamlı bir şekilde yürütüyor. Körfez’in dört bir yanındaki caddeler, sokaklar, parklar, yol kenarları ve kaldırımlar baştan aşağıya büyük bir titizlikle temizleniyor.

 “ATMAYIN, ARAYIN BİZ ALALIM”

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, özellikle ağır atık olarak tabir edilen mobilyaların boş arazilere bırakılmamasını, vatandaşların 500 00 50’yi arayarak bilgi verilmesini istedi.

28 Şub 2020 - 16:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Akın Öz - Yarımca Cumhuriyet parkı karşısındaki boş arsada, yıllardır şikayet etmemize rağmen, çöp toplayan kişiler arsayı bildiğiniz çöp ayıklama merkezine dönüştürdü. Ve bu kötü görüntü için doğru dürüst bir müdahale yapılmıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 16:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler