AKUT, Kandıra’da operasyona çıktı

AKUT Arama Kurtarma Derneği, bugün Kandıra sahillerinin güvenliği için 12 kişiyle operasyona çıktı

Mağara, dağ gibi ulaşılması zor olabilecek yerlerde veya doğal afetlerde kaybolanların aranması ve bu koşullarda kaza geçirenlerin kurtarılması için çalışmalarıyla tanınan AKUT Arama Kurtarma Derneği, Kandıra-Kefken-Kumcağız sahilinde yaşanabilecek boğulma vakalarına müdahale etmek için 12 gönüllüsüyle operasyona çıktı.

Bilindiği gibi Kandıra sahillerinde sık sık boğulma vakaları yaşanıyor. Sahilde vatandaşın can güvenliği için KOSKEM ekipleri de görev başında. Buna ek olarak gönüllü ekipler de vatandaşın can güvenliği için çaba gösteriyor.

14 Tem 2019 - 11:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Eğlenmeye geliyorlar - Sahilin emektarı İtfaiyecilerdir. Geri kalanlar siyasi rant derdinde. Laylaylom takılıp gidiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 11:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler