AKP’den ayrıldı, zincirleri kırdı

AKP’den istifa eden Kabaoğlu muhtarı Ali Akbaş, istifasının ardından bu kez de Kocaeli Büyükşeir Belediyesi’ni eleştirmeye başladı

AKP’den ayrıldı, zincirleri kırdı
AKP’den ayrıldı, zincirleri kırdı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı eleştirilerle bilinen Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş, Başkan Hürriyet’le arasını düzelttikten sonra AKP’den istifa ederek şaşkınlığa uğratmıştı. İstifasının ardından adeta zincirlerini kıran Akbaş bu kez de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmeye başladı. Akbaş sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Büyükşehir’i adeta ti’ye alarak şu ifadeleri kullandı: “Sizinde aklınızla dalga geçildiği günler olmuştur. Sayın Kocaeli büyükşehir belediye başkanımıza bir yorum yazdım. Sayfayı kontrol eden arkadaş cevap yazmış, aman ALLAH ım nasıl bir zeka, nasıl bir akıl.. Adeta insan üstü bir zeka bu cevabı verebilir. Bugün kendisine ulaşıp bir kutu çikolata alıp gitmek istiyorum. Böyle insanları ayrı bir seviyorum.”

24 Kas 2020 - 12:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Allikemal - Muhtar biraz delikanlı ol ya bi çizgin olsun bilader zaten son dönemin duruşun olsun boş boş konuşma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 12:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler