AKP Kocaelili Milletvekili'ne “Trollenmeyin” uyarısı!

Belçika’da yaşayan bir Türk vatandaşının sokaklardaki çöpleri çekerek “Her şeyden şikayet etmeyin, halinize şükredin” dediği videoyu paylaşan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a vatandaşlardan “Trollenmeyin” uyarısı geldi

AKP Kocaelili Milletvekili'ne “Trollenmeyin” uyarısı!
AKP Kocaelili Milletvekili'ne “Trollenmeyin” uyarısı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AKPKocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün sosyal medya hesabı aracılığıyla Belçika’da yaşayan bir Türk vatandaşının çektiği videoyu paylaştı. Belçika’da çöplerin olduğu sokağı videoyu çeken vatandaş “Türkiye’dekiler herkesten şikayet etmeyin, her şeyden şikayetçi olmayın. Bakın burası Avrupa’nın başşehri Belçika. Avrupa burası, bırakın sokakları ilaçlamayı çöplükten geçilmiyor. Çöpleri dahi toplamıyorlar. Bir de her şeyden şikayet ediyorsunuz, alın görün. Bırakın ilaçlamayı çöplerin içindeyiz. Hadi bakayım burada her türlü mikrop olur. Halinize şükredin, devletinizle gurur duyun” dedi. Bu videoyu “Yorumsuz” diyerek paylaşan Yaman’a, Belçika’da yaşayan diğer Türk vatandaşları “Trollenmeyin” uyarısında bulunarak çöplerin akşamdan konulup öğleye kadar toplandığını ifade etti. Bazı vatandaşlar da videoyu çeken kişiye tepki göstererek “Söyleyin halinden memnun değilse gelsin burada yaşasın” ifadelerini kullandı.

29 Mar 2020 - 16:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

erkan - arkadaşlar mal mısınız gidin bakın videoya çöpler akşam toplansa bile o kadar rezalet bir sokak özellikle bu dönemde çok saçma değil mi ?
Ben şahset tebrik ediyorum Cemil Yamanı.
ama bu halk cahil.
RTEEE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:07
02

Cemo - Cemil YAMAN 'dan beklenecek bir davranış . Kapasitesi anca bu kadar fazlasını beklemek hata. Kendi bölgesi olan Dilovasi için belediye baskani oldugunda da , vekil olduğunda da hiç bir faydası olmayan tesadüfen listeye girip vekil olan birisi. Kocaeli hariç tüm illeri gezip oralara faydali (!) olmaya çalışan birisi. Kendi çöplüğüne bakmaz el çöpüne bakar. Paylaştığı görüntüde çöpler posetlenmis bir düzen içinde atılmış. Ama kendisi dilovasindaki çöpleri bildiği için bu düzeni anlamamistir .. Hatta Dilovasi nda gezen ve çöpleri yiyen inekleri belediyenin kadrolu çalışanı sanmakta galiba...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:07
01

Bünyamin - belçikadaki vatandaşımız akpli cahili trollemiş asıl hahahaaa.. helal olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler