Akın ettiler KarFest başladı!

Türkiye’de kış turizminin seçkin adreslerinden biri olan Kartepe’de düzenlenen KArFest, Sisli Vadi’de başladı

Akın ettiler  KarFest başladı!
Akın ettiler  KarFest başladı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi iş birliğinde düzenlenen ve kış turizminin adresi Kartepe’de birbirinden eğlenceli aktivite ve şovlara sahne olacak KarFest, Sisli Vadi’de başladı. Unutulmaz dj performansları, lazer ışık gösterileri, canlı müzik, oyunlar, yarışmalar, yerel sanatçılar, sucuk-ekmek partisi, içinizi ısıtacak ikramlar ve pop müziğin sevilen ismi İrem Derici konseri Kocaelilileri bekliyor. Eşsiz bir doğada; macera, heyecan, özgürlük ve mutluluk sunacak olan Karfest, yoğun bir kalabalığın katılımı ile kapılarını açtı.

10 SAAT KESİNTİSİZ AKSİYON

Turizm kenti Kocaeli’de kış deyince akla kar, kar deyince ise Kartepe gelir. Türkiye’de kış turizminin seçkin adreslerinden biri olan Kartepe, şimdi yepyeni bir heyecana sahne oluyor. Kartepe Kış Festivali-Karfest, Maşukiye Sisli Vadi’de başladı. Karfest’e katılanlar, 14.00-24.00 saatleri arasında 10 saat boyunca kesintisiz heyecan, macera ve aksiyona doyacak.

İLK AMA SON OLMAYACAK

hemen her günü ayrı bir aktiviteye sahne olan Kocaeli, ilk kez düzenlenecek kış festivalinin tadını çıkarmaya başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi iş birliğinde organize edilen Kartepe Kış Festivali-Karfest, bu yıl ilk kez kapılarını kar tutkunlarına açtı. Kartepe zirve yolunun en güzel kesimlerinden biri olan Sisli Vadi’de gerçekleşen organizasyon önümüzdeki yıllarda Kocaeli ve Kartepe için geleneksel hale gelecek.

KARFEST’TE NELER YOK Kİ!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe belediyeleri, kar üstünde eğlenceye doymak isteyenler için eşsiz bir festival programı hazırladı. Festivale katılanlara yeşil Kocaeli’ye destek vermeleri için 2000 adet tüplü fıstık çam fidanı dağıtılacak. ‘’Lazer’’ ışık gösterileri geceyi aydınlatacak. Şimdiden başlayan DJ Mert Erdoğan’ın canlı performansı eşliğinde vatandaşlar, gönüllerince dans ederek eğleniyor. Festivalin sunuculuğunu da Radyo Trafik Marmara programcılarından Cenk Sarıkaya üstlendi.

ACIKANA SUCUK-EKMEK, ÜŞÜYENE ÇAY-ÇORBA

Festivale katılacak vatandaşların tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Yerel sanatçıların ve grupların sahne performanslarıyla renklenecek olan Karfest’te, Büyükşehir’e bağlı Antikkapı A.Ş., Kartepe Belediyesi ve ilçe esnafının katkılarıyla festivale katılan yaklaşık 10.000 misafire 4 ayrı noktada sucuk-ekmek ikramında bulunmaya başladı. Ayrıca sıcak çay, çorba ve helva ikramları da alanda yer alıyor.

HER ŞEY ÜCRETSİZ!

Karfest’te; ulaşımdan otoparka, çaydan çorbaya, kızak kaymadan yarışmalara, konserlerden sucuk ekmek ikramlarına kadar baştan sona her şey ücretsiz. Bu festivalde üşümek de yok. Etkinlik alanı sürekli tazelenen odunlarla ve 25 adet varil, festival boyunca vatandaşları ısıtacak.

ÇOCUKLAR BU MASKOTLARA BAYILACAK

Alana gelen vatandaşlar, gün boyunca ‘’Bot Yarışları’’, ‘’Halat Çekme Yarışı’’, ‘’Penguen Koşu’’ ve ‘’Fener Alayı’’ gibi yarışma ve etkinliklere katılırken, ‘’Sincap’’, ‘’Kardan Adam’’ ve ‘’Penguen’’ maskotlarımız da festival boyunca minik misafirlerimizi eğlendirecek. Ayrıca katılımcıların en güzel anılarını ölümsüzleştireceği fotoğraf çekim alanı da vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

İREM DERİCİ KONSERİ

saatler 19.00’u gösterdiğinde pop müziğin sevilen ismi İrem Derici konseri başlayacak. Ünlü sanatçı ‘’Kalbimin tek sahibine’’, ‘’Acemi balık’’, ‘’Evlenmene bak’’ gibi dillere yerleşen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek. İrem Derici konseriyle eğlencenin zirve yapacağı festival, gece 24.00’e kadar birbirinden renkli etkinliklerle devam edecek.

Program akışı;

14:00 Festival açılış ve DJ performansı

15:00 Kent Orkestrası Gösterisi

16:00 Gül Beyaz Demir Konseri

16:50 Kartepe Belediyesi Halk Dansları Topluluğu (Anadolu Ateşi Gösterisi)

17:00 Cemal Cayırcı (Vira Cemal)

18:00 Protokol konuşmaları ve kurdele kesimi

18:15 Ateşbaz Sahne Gösterisi

19:00 İrem Derici Konseri

21:00-23:00 Yerel Sanatçılar-Horon Şov

Yarışma etkinlikleri;

15:45 Bot Yarışları

18:10 Halat Çekme Yarışı

18:30 Penguen Koşu

18:50 Fener Alayı

18 Oca 2020 - 16:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler