9 ayda 22 binayı yıktılar!

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde yaptığı çalışma kapsamında metruk binaları yıkmaya devam ediyor.

Yıkılan binalar ile ilgili açıklama yapan Ali Yıldırım Sezer: “Bu kapsamda hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda, Değirmendere Merkez Mahallesi, Başkomutan Caddesi’nde bulunan iki katlı ve Yeni Mahalle, 303 Sokak’ta da bulunan tek katlı metruk binalar gerekli güvenlik önlemleri alınarak, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı. 1 Nisan’dan günümüze kadar orta hasarlı ve metruk olmak üzere ilçe genelinde 22 binanın yıkım işlemi gerçekleştirilirken, çalışmaların belli bir program dahilinde yeni yılda da devam edecek.”

30 Ara 2019 - 14:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler