8 otomat için 750 bin lira kira teklifi!

Sağlık İl Müdürlüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 8 otomat yerinin kiralanması için ihaleye çıktı. Mevcut işletmeci 80 bin lira ödediği otomatlara bu defa 750 bin lira teklif verdi. İşletmecinin Ankaralı rakibinin ihaleyi almaması için bilerek fiyat yükselttiği, 16 bin liralık teminatını yakacağı, ihalenin tekrar yapılacağı iddia edildi

8 otomat için  750 bin lira  kira teklifi!
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık İl Müdürlüğü, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde belirlenen çeşitli noktalarda bulunan otomat yerlerini kiralamak için dün bir ihale gerçekleştirdi. Söz konusu ihaleye 6 firma katıldı. Başak Otomat, Hakkı İyibaş, Artı Otomat, İlkdizayn, Sami Tip ve Balçıkla İnşaat’ın katıldığı ihalede açık artırmada mevcut işletmeci Artı Otomat ile Türkiye’nin en büyük kafeterya işletmecilerinden olan İlkdizayn son ikiye kaldı. Artı Otomat’ın yıllık son kira teklifi 296 bin lira idi. Son iki yıldır yıllık 80 bin 925 lira kira ödeyen Artı Otomat’ın bu defa nasıl bu kadar yüksek bir teklif verdiği bilinmezken, Ankaralı İlkdizayn firması Artı Otomat’ın teklifinden 50 lira fazla teklif ederek açık artırmayı önde tamamladı.

80 BİN LİRADAN KİRACIYDI

Daha sonra kapalı zarf usulü ile son teklifler alındı. İlkdizayn firması açık artırmadaki son teklifine 25 lira daha ekledi. Artı Otomat ise 296 bin liralık teklifini bir anda 750 bin liraya yükseltti. Firma yetkilisinin ihale sırasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimiyle iyi ilişkileri olduğunu, kendisini onlara sorabileceğini söylemesi kafaları karıştırdı. Halen yıllık 80 bin liradan Derince’nin kiracısı olan Artı Otomat’ın 750 bin lirayı ihaleyi iptal ettirmek için teklif ettiği, 16 bin liralık teminatı yakmayı göze aldığı konuşuluyor. İl Sağlık Müdürlüğü ihaleyi ne zaman iptal edecek, yeni ihale ne zaman yapılacak merak konusu.

08 Kas 2019 - 14:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

DMA - İLLADA ANKARALIMI ALSIN İSTİYORSUNUZ KOCAELİ FİRMASI OLUNCA ZORUNA MI GİDİYOR BİRADER BIRAKINDA KOCAELİ FİRMASI EKMEK YESİN BUNUN NESİ ZORUNA GİDİYOR ANLAMADIM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 14:57
01

Manav - bu nasıl bir mantık ve ticari ahlak.bunların ikisininde ihalelerden men edilmeli.sayın savcılarımız LÜTFEN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 14:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler