73 yaşındaki vatandaş, sokağa çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!

Kocaeli’de sabah sokağa çıkma yasağı nedeniyle boş kalan sokaklar, 65 yaş ve üzeri vatandaşların saat 12.00 itibariyle sokağa çıkmasıyla şenlendi. Kimileri yürüyüş yapıp bisiklete binerken, Doğan Toplu isimli vatandaşın ise ilk işi güvercinleri beslemek oldu

73 yaşındaki vatandaş, sokağa çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

İkinci kez sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar, Kocaeli sokaklarını doldurdu. Geçtiğimiz hafta 4 saat izin verilen vatandaşların izni 6 saate çıkarıldı. Kimileri yürüyüş yapıp bisiklete binerken Doğan Toplu isimli 73 yaşındaki vatandaşın ilk işi güvercinleri beslemek oldu. Toplu, yaptığı açıklamada, “Bugün sokağa çıktım, her yer kapalı. Biraz yürüyüş yapacağım. Evde kaldığım zamanlarda ise evde yürüyüş yapıyorum. Evim cadde üzerinde, dışarıdan geçen insanları izleyebiliyorum. Evde sıkılmıyorum. Balkonda oturuyorum, gazete okuyorum, bulmaca çözüyorum, bilgisayarla zaman geçiriyorum, eşime yardımcı oluyorum. Bugün de çıktım. Güvercinleri seviyorum. Dışarıda onlara yem verecek kimse yok. Daha önce de kardeşime yem aldırdım. Şimdi o yemleri veriyorum” dedi.

17 May 2020 - 13:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İyi Kalp - Teşekkürler amca sizin gibi merhametli insanlara hasret kaldık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:25
01

abg - Allah razı olsun,Allah uzun ömürler versin kardeşime.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler