500 bin maske ve tıbbi malzeme, ABD’ye ulaştı!

Vatandaş maske bulamadığını belirterek tepkisini dile getirirken cerrahi maske ve tıbbi malzemeleri taşıyan uçak ABD’ye ulaştı

Türkiye’de pek çok eczanede maske olmadığına dair camlara yapıştırılan yazılara rastlanırken ve eczaneden maske alınabilmesi için beklenen kodun geç ulaşmasına sitem ederken Türkiye’nin ABD’ye 500 bin cerrahi maske ve tıbbi malzeme göndereceğinin açıklanması tepki çekmişti. Milli Savunma Bakanlığı duyurdu, o maskeler ve tıbbi malzemeleri taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçak, ABD’ye ulaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “COVID19 ile mücadele kapsamında ABD'ye tıbbi malzeme taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait uçağımız Vaşington yakınlarındaki Andrews Hava Üssü'ne ulaştı” ifadelerine yer verdi.

29 Nis 2020 - 02:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - biz paramızla maske bulamıyoruz elin gavurlarına uçak dolusu maske gönderiyorlar kime hava atıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 02:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler