3 gündür test sonucu bekliyorlar

Kocaeli’de özel bir hastaneye giden vatandaşlar 3 gündür korona virüs test sonucu bekliyorlar

İzmit’te özel bir hastaneye eşiyle birlikte giden vatandaş yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Adına güvendiğimiz için Kocaeli İzmit'teki Medical Park hastanesinde Cuma günü eşimle beraber Covid testi yaptırdık. Bizden sonra diğer özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde test yaptıranların sonuçları çıkmasına rağmen bugün pazartesi ve bizim sonucumuz hala çıkmadı. 3 günde bir test sonucunu söyleyemediler sonuç pozitif ise bizim tedavimize geç kalınıyor resmen sağlığımızla oynuyorlar. Muhtemelen bizden aldıkları numuneleri göndermediler ya da karıştırdılar bir sıkıntı var diye aradığımızda da bir muhatap bulamadık.”

07 Eki 2020 - 09:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler