22 milyona 3 yıl süreyle iş makinesi kiraladılar!

Kiralama ve satın alma arasındaki avantaj farkları tartışılırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yine kiralamayı tercih etti. Belediye 22 milyon 875 bin 840 liraya iş makinesi kiraladı

22 milyona  3 yıl süreyle  iş makinesi  kiraladılar!
22 milyona  3 yıl süreyle  iş makinesi  kiraladılar!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 9 Ağustos’ta kent genelinde kullanılmak üzere iş makinesi kiralamak için ihaleye çıktı. Adet yerine saat üzerinden kiralanan iş makinelerinin 3 yıl süre ile kullanılacağı belirtildi. Operatörüyle birlikte kiralanan iş makinelerinin model ve çeşitlerine göre 89 bin 856 saat ile 4 bin 488 saat arasında kullanılacağı belirtildi. Belediyenin iş makinesi kiralama ihalesi için 21 firma dosya aldı. İhaleye yalnızca 3 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi veren Küre İnşaat 22 milyon 875 bin 840 lira bedel karşılığın iş makinelerini ve operatörleri temin etmeyi kabul etti. 3 Ekim’de iş makineleri teslim edildi. Söz konusu makineler 17 Eylül 2022’ye kadar talep edilen bölgelerde kullanılacak.

18 Eki 2019 - 19:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mert - Hem tasarruf yapıyoruz diyorsun ve şuanda belediye csalişmıyor ne gerek var bu kadar iş Makınasına ve kamyonet kiralamaya yazık elinızdekı araclar şuan yeterlı cunkü calışma yok ki asfalt yok kısıtlı dıger işlerde aynı personeline mesai versen bu işlerı yapardın zaten çalışma yok hıc olmuyacak yerlere müdür ataması yapılıyor cok komik laboratuvar ve aslaft. Uretım birleştiriyor ve bır müdürlük veriliyor ne gerek var buna zaten yolbakımın müdür yardımcısı daha önce ikisine birden bakıyor ve yürütüyordu ve laboratuvar sorumlusu var zaten yüksek mühendis Tahir başkanın bunları sorması gerekir bence personelle cok ugraşılıyor bır anket yapdırmasını öneririz personel morelsız mutsuz eve neşesız gıdıyor ve calışmakdan keyif almıyor sesimizi anca böyle duyuyoruz başkanın dikkatine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 19:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler