1 kişi ölmüştü bar sahibinden açıklama geldi

İzmit Barlar Sokağı'nda bulunan Vidimo Bar'da meydana gelen olayda 1 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. Konuyla ilgili işletme sahibinden açıklama geldi

İşte Vidimo Bar'ın sahibi Yusuf Ziya Tom'un açıklaması:

Değerli Basınımızın bilgisine; 23.02.2019 tarihinde mekanımızda meydana gelen elim olaya ilişkin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak amacı ile bir açıklama yapmamız ihtiyacı hasıl olmuştur. Yıllardır İzmit eğlence hayatı içinde yer alan bir işletme olarak duruşumuz, hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti anlayışımız ile saygın bir yere sahip olduğumuzun sizlerce de takdir edileceğine inanıyoruz. Olay mekânımızda gerçekleşmiş olmakla birlikte, mekânımızın ihmalinin konuşulabileceği, müdahalemizi gerektirecek herhangi bir tartışma ya da kavga ortamı oluşmamıştır.

Kamera kayıtları ve polis incelemesi neticesinde de görüldüğü üzere zanlı ve maktul mekânda samimi bir ortamda selamlaşarak sohbet etmiş sonrasında zanlı ruhsatlı olan silahını çıkararak kullanmıştır.

Ülkemizin içerisinden geçtiği zorlu ekonomik koşullar içerisinde benzer olayların yaşanmakta olduğunu hepimiz gözlemekteyiz. Herhangi bir zaman ve mekânda yaşanabilecek böylesi üzücü bir olayın hiçbir sektör ya da işletme ile ilişkilendirilmemesi hususunda hepinizin özen ve sağduyu ile davranacağına eminiz.

Saygılarımızla, Vidimo Bar Yusuf Ziya TOM

25 Şub 2019 - 20:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

selim - yusuf adından utan. hiç yusuf a benzemiyorsun. önce yusuf ol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
07

cosmos - erkeği tek almıyor ama bayanı alıyor çakallar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
06

levent - YUSUFÇUK MARTABALI GEÇ... BURASI 50 YIL ÖNCEKİ TEKSAS MI... EĞLENCE MEKANIYMIŞ NE MEKANI OLDUĞUNU BURADAN YAZARIM DA..???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
05

Vatandaş - İZMİTLİ misin AKP limisin yer gösterdiler de adamlar gitmedimi adamların hem barını yıkıp ortasından tramvay geçireceksin sonrada kapatın gidin diyeceksin yok öyle yağma adam gayet düzgün açıklama yapmış burada suçlu varsa mekanda öyle şekil şukul yapan korkak lavuklardır...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
04

Neziroğlu - Durumu ülkenin ekonomisine bağlamış ya la... yahu mekana silahlı adam almakta ne? İçmesini bilmeyene alkol, işletmesini bilmeyene mekan vermeyeceksin. Yazık, günah önlem alınsa idi belkide şuan bu haber olmayacaktı birde bu tarafından bak be abi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
03

izmitli - Sayın işletmeci ne güzel anlatmış birde kamuoyuna iki kadeh içeçekden 500 tl nasıl aldığını anlatsa da bizde bilgilensek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
02

Barmen - Ben gitsem damsiz alamayiz derler. Efendi gibi otururuz yok derler. Tipine bakar cebine bakar iceri alir. Bu sektorde sah bar eski kosem hasan amca ve pier bar ve crash guclu ve ozgur un yeri.bunlar da paran gecmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09
01

İzmit - Bırakın bu işleri para gelsinde nasıl olursa olsun modundasınız kapıya bir tane xr cihazı koyup tedbir alamıyomusunuz lanet olsun kapatın şu barlar sokağını artık 3+1 evlerden bozma barlar yapıyosunuz bir sürü ipsiz sapsız sersersi barındırıyosunuz bide dernek başkanı olucak utanmaz arlanmaz devlet yetkililerine sesleniyorum derhal o sokağın temizlenmesi gerekiyor yoksa çok daha canlar yanacak aileler yok olucak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 20:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler