Akaryakıta çifte zam geliyor!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 8 kuruş, benzinde 13 kuruş artış bekleniyor

Uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları yukarı yönlü harekete geçti. Geçen haftayı benzin (tonu) 247 dolarla, motorin 258 dolarla kapattı. Akaryakıt fiyatları daha sonra hareketlendi. Tonu, benzinin 269 dolara, motorinin 272 dolara çıktı. Bu durum yeni bir zam ihtiyacını gündeme getirdi.

Bu gece benzinde 13, motorinde 8 kuruş artış hesaplanıyor.Son haftalarda bir inip beş çıkan akaryakıt hareketlertinden canı sıkılan vatandaşlar çaresiz olanı biteni izlemekten yorulduğunu ifade ediyor.

18 May 2020 - 13:16 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Şüfer - İnanın küfür etmekten bıktık yorulduk lavuklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 13:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler