KİDS minikleri tutumlu olmayı öğrendi

Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları bünyesinde tam zamanlı çift yabancı dil eğitimi veren İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak’taki Kids Anaokulu, “Paramı Biriktirip Doğru Yerlere Harcıyorum” sloganıyla etkinlik düzenledi

KİDS minikleri tutumlu olmayı öğrendi
KİDS minikleri tutumlu olmayı öğrendi
Haber albümü için resme tıklayın

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe tüm sınıflar katılım sağladı. Etkinlikte çocuklara tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın önemi anlatılıp uygulamada da bu bilgiler pekiştirildi. Öğrenciler kendi yaş gruplarına göre birikim yapıp bu birikimi doğru yerlerde kullanmayı öğrendi.

BİRİKİMLERİYLE KİTAP

SATIN ALDILAR

Çocuklar önce aileleriyle birlikte kumbara maketleri yaptı. Bazı isteklerini sınırlayıp harcamaları gereken parayı bu kumbaraya attı. Sonrasında ise Okulda kurulan kitap standından biriktirdikleri para kadar hikaye kitabı satın aldı. Kids Anaokulu’nun Sosyal Sorumluluk projelerinden biri daha böylelikle yerine getirilmiş olurken öğrenciler kendi yaş gruplarına göre birikimini doğru yerlerde harcayabilmeyi, kitap seçebilmek ve seçtiği kitap hakkında bilgi edinebilmeyi, gerektiğinde kendi isteklerini sınırlayarak yardımlaşabilmeyi kavradı.

İNGİLİZCE MARKET ALIŞVERİŞİ

Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu’nda Tutum Yatırım Haftası nedeniyle, yine eğitici farklı etkinliklere de yer verildi. 4 yaş sınıfları okulun koridorunu kullanarak evden getirdikleri yerli malları birbirleriyle paylaştı. 5 yaş sınıfları da market alışverişine çıktı. Tüm bu etkinliklerin İngilizce yapılıyor olması önem taşırken özellikle market alışverişinde yerli malların tercih edilmesi ve alınan ürünlerin bez torbalarla taşınması eğitimin bir diğer parçasıydı. Her bir öğrenci bu konuda bilinçlendirildi.

Okul Müdürü Fikret Kaya yaptığı açıklamada “Paramı biriktiriyorum. Doğru yere harcıyorum” etkinliğinin hedefledikleri gibi geçtiğini belirtti, destek veren tüm velilere de teşekkür etti.

16 Ara 2019 - 12:03 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler