Derince Dumlupınar Ortaokulu’nda coşkulu mezuniyet

Derince Dumlupınar Ortaokulu, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında mezun olan 102 öğrencisini yapılan mezuniyet töreni ile geleceğe uğurladı

Derince Dumlupınar Ortaokulu’nda coşkulu mezuniyet
Derince Dumlupınar Ortaokulu’nda coşkulu mezuniyet
Haber albümü için resme tıklayın

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde, öğrencilerin tören alanına ellerinde büyük bir Türk Bayrağı ve 10. Yıl Marşı eşliğinde giriş yapmaları misafirlere duygulu anlar yaşattı.

Dumlupınar Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinden Uğur Güven’in sunuculuğunda gerçekleştirilen törende 8. Sınıf öğretmenleri Aynur Gedik, Tolga Özsoy, Volkan Şanal, Burcu Erkoç ile Matematik Öğretmeni Musa Kurt ve Müzik Öğretmeni Ufuk Oğan’ın hazırlamış olduğu program büyük beğeni topladı.

Okul müdürü Mehmet Çakat, “8. yıl önce biz öğretmenlere emanet etmiş olduğunuz evlatlarımızın, bu süreç zarfında gerekli bilgi, donanım ve davranışlarla donatılarak geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi.

OKUL ÜÇÜNCÜSÜ : 8/C Sınıfından Taha POLAT

OKUL İKİNCİSİ : 8/D Sınıfından Mustafa Kağan İRŞAT

OKUL BİRİNCİSİ : 8/A Sınıfından Hayrettin Eren ÇATALÇAM

Okul birincisi olan Hayrettin Eren ÇATALÇAM’ın isminin kütüğe çakılması ile yemin törenine geçildi. 8. sınıf öğrencilerinde Kadir UZUN önderliğinde,

“TÜRK BAĞIMSIZLIĞINI VE CUMHURİYETİNİ

ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINI

SONSUZA DEK KORUYACAĞIMA

SAVUNACAĞIMA

VE YÜKSELTECEĞİME

BU YUVADAN ALDIĞIM EĞİTİM VE BİLGİYLE

BİZE KAZANDIRILMAYA ÇALIŞILAN

TÜRKİYE CUMHURİYETİ RUHUNUN

DAİMA TEMSİLCİSİ OLACAĞIMA

DÜŞÜNCELERİMİZE VE

YARINLARIMIZA IŞIK TUTACAK

ÜLKEME ÖVÜNÇ GETİRECEK

ÖRNEK BİREY OLACAĞIMA

NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE

AND İÇERİM!”

diyerek yemin töreni gerçekleştirildi.

Matematik Öğretmeni Musa Kurt’un yönetiminde Bayrak ve Flama devir teslim töreni yapıldı.

Mezun olan 8. Sınıf öğrencileri, asil Türk Bayrağı’mızı

“SEVGİLİ KARDEŞİM,

RENGİNİ ATALARIMIZIN KANLARINDAN ALMIŞ BU ŞANLI BAYRAK, ULUSUMUZUN BAĞIMSIZLIK SEMBOLÜDÜR. TEMSİL EDİLDİĞİ HER YERDE BU KAHRAMAN ULUSUN GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR. O’NU TESLİM ALDIĞIMIZ GÜNDEN BUGÜNE KADAR GURURLA TAŞIDIK. SİZİN DE BU KUTSAL EMANETİ KORUYUP YÜCELTECEĞİNİZE İNANIYOR, ALDIĞIMIZ GİBİ ÖPEREK SİZLERE TESLİM EDİYORUZ.”

diyerek 7. Sınıf öğrencilerine teslim etti. Mezun olan öğrenciler adına Damla Bay konuşma yaptı.

Damla Bay:

“Benden desteğini esirgemeyen öğretmenlerime ve yanımda olduklarını daima hissettiren aileme huzurlarınızda teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarıma ve bizden sonra yerimizi alacak kardeşlerime de bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diler, saygılar sunarım.”

diyerek konuşmasını yaptı.

Mezun olan öğrenciler adına Azra Sağlam’ın okumuş olduğu “ELVEDA ÖĞRETMENİM” isimli şiir tüm izleyenleri duygulandırdı.

Tören sunucusu Türkçe Öğretmeni Uğur Güven’in

“Sevgili öğrencilerimiz, gelecek sizi korkutmasın! Çünkü yarınlara attığınız ilk adımlar sağlamdır… Bilim ve insanlık adına çıkacağınız yolculuk hayırlı olsun!

Güle güle sevgili öğrencilerimiz, Dumlupınar Ortaokulu, sizi sevgiyle uğurluyor! Geleceğe merhaba, haydi kepler havaya!”

Demesinin ardından mezun olan tüm öğrenciler kepleri havaya atarak coşkulu bir şekilde mezuniyetini kutladı.

Mezuniyet töreninin ardından Müzik Öğretmeni Ufuk Oğan’ın hazırlamış olduğu eğlence programı ile öğrenciler doyasıya eğlendiler.

18 Haz 2019 - 13:50 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler