Bilgi Köprüsü’nden bir sosyal sorumluluk projesi; Minik ayaklar üşümesin

İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak’ta faaliyet gösteren, verdiği eğitimi ilimizle ilk tanıştıran Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu, sosyal proje kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı

Bilgi Köprüsü’nden bir sosyal sorumluluk projesi; Minik ayaklar üşümesin
Bilgi Köprüsü’nden bir sosyal sorumluluk projesi; Minik ayaklar üşümesin
Haber albümü için resme tıklayın

2020 yılına az bir zaman kala uzakta bir köye, Hakkari Şemdinli Tütünlü Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine yardım eli uzattı.

BİN 600 ÇORAP, YENİ YIL HEDİYESİ

“Minik Ayaklar Üşümesin” adı altındaki projeye Okul Aile Birliği öncülük yaparken öğretmenler, veliler büyük destek verdi. Yeni yıl hediyesi olarak uzaktaki köy okuluna bin 600 çorap gönderildi. Hediye kolilerinin hazırlanmasına anaokulu öğrencileri de yardım etti. Uzaklardaki arkadaşlarına hediye göndermenin sevincini yaşadı. Anlamlı proje karşılıklı herkesi oldukça mutlu etti. Çocukların yüzlerindeki tebessüm ise görülmeye değerdi.

26 Ara 2019 - 11:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler