Recep Durul’un cezası kaldırıldı!

PFDK, dün açıkladığı cezalara itiraz eden Kocaelispor’da Recep Durul’a verilen ceza kaldırıldı

PFDK dün akşam hem Kocaelispor’a hem de Kocaelispor Başkanı Recep Durul’a ceza vermişti. PFDK Recep Durul’a 15 gün hak mahrumiyeti ve 2 Milyon TL para cezası vermişti. Bu ceza itirazlardan sonra kaldırıldı.

Kocaelispor’un açıklaması

“TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kulüp Başkanımız Sayın Recep Durul’a verilen mesnetsiz cezanın iptali için bugün kulübümüz tarafından olağanüstü toplantı talebiyle TFF Tahkim Kurulu'na başvurulmuştur.

TFF Tahkim Kurulu, Kulüp Başkanımız Recep Durul'un yaptığı açıklamalarla herhangi bir kulübü hedef almaması, açıklamaların futbolun itibarını, kurumların veya kişilerin itibarını zedeleyici mahiyette olmaması, bilakis Türk futbolunda devam eden süreçlerden duyulan memnuniyetini zikretmesi gibi sebeplerle Kulüp Başkanımız hakkında verilen 15 gün hak mahrumiyeti ve 2.000.000 TL para cezasını kaldırmıştır.

Kamuoyu ve camiamızın bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber