Kocaelispor Svenson için yeniden görüşecek
Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor sağ bek bölgesine takviye yapmak istediği Jonas Svenson için Beşiktaş tarafıyla yeniden görüşecek. Bu görüşmenin yarın yapılması bekleniyor
Yeni sezonda transferlere devam eden Kocaelispor sağ bek bölgesine Jonas Svenson’u takviye etmek istiyor. Daha önce oyuncu ve kulübüyle temas kuran Kocaelispor maliyeti nedeniyle transferde somut adımlar atmamıştı. Kocaelisporlu yöneticiler Norveçli oyuncunun transferi için yarın Beşiktaş cephesiyle bir görüşme daha gerçekleştirecek. Bu görüşmenin yarın yapılması planlanıyor. Kocaelispor Svenson’u kiralama formülünü de gidebilir.
TRANSFER ÖNÜNDE ENGELLER VAR
Svenson’u kadrosuna katmak isteyen Kocaelispor’un bu transferde önünde engeller var. Ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaş bu bölgeye takviye yapmadan Norveçli oyuncuyla yollarını ayırmayı düşünmüyor. Svenson da öncelikli olarak Beşiktaş’ta devam etmeyi hedefliyor. Siyah beyazlıların bitirmek üzere olduğu Kyle Peters transferi son anda olmamıştı. Dolayısıyla sağ bekte çok fazla alternatifi bulunmayan Beşiktaş bu kritik eleme maçları öncesinden Svenson’un ayrılığına sıcak bakmıyor. Beşiktaş’tan ayrılsa bile İstanbul’da kariyerine devam etmeyi planlayan Svenson’un boşa çıkması durumunda yıllık garanti ücreti de Kocaelispor cephesinin önünü kesiyor.
KOCAELİSPOR’UN AVANTAJLARI DA VAR
Bu transferde Kocaelispor’un diğer kulüplere göre avantajı da var. Jovanovic, Haidara ve Petkovic gibi isimleri kadrosuna katan Kocaelispor transfer döneminde adından bahsettiren kulüplerden birisi olmaya başladı. Kocaeli’nin konum olarak İstanbul’a yakın olması da Kocaelispor’un bu transferdeki avantajları arasında yer alıyor. Samsunspor ve Konyaspor’un da sürecini takip ettiği Svenson için önümüzdeki günler yeni gelişmeler yaşanabilir.