Hodri Meydan 1989 Taraftarlar Derneği resmen kuruldu

Kocaelispor’un efsane taraftar grubu Hodri Meydan, “Hodri Meydan 1989 Taraftarlar Derneği” adıyla resmen kuruldu. 41-039-41 kütük numarasıyla tüzel kimlik kazanan dernek, üyelik kayıtlarının başladığını duyurdu

Dernek tarafından yapılan açıklamada, üye aidatları ve bağışların yalnızca derneğin resmi banka hesabı üzerinden kabul edileceği vurgulandı. Üyelik başvurusunda bulunmak isteyen taraftarların, Ömer Ağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No:24 Black Hood (Belsa Plaza ATM’lerinin üst katı) adresine başvurabilecekleri belirtildi.

Kayıt noktaları yapılacak

Ayrıca kısa süre içerisinde Kocaeli’nin tüm ilçelerinde üyelik kayıt noktaları oluşturulacağı ifade edildi.

Hodri Meydan taraftar derneği Kocaelispor’a gönüllü olan tüm taraftarları üye olmaya davet etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bizler, Kocaelispor camiasının gönüllü temsilcileri olarak şehrimizin en köklü ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olma bilinciyle, sürdürülebilir, şeffaf ve kurumsal bir yapıyı birlikte inşa etmeyi hedefliyoruz.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber