MHP'li Batı Kocaeli'deki CHP'li başkanlara bakın ne dedi?

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, gazetemize yaptığı ziyarette Kocaeli'deki CHP'li belediyelerin durumunu değerlendirerek, "Hepsi Büyükşehir adayı olmanın peşinde" dedi

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan ve parti yöneticileri gazetemize ziyarette bulunarak soruları cevapladı. Genel Yayın Yönetmeni Aysun Özcan ve Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Aydın'ın sorularını yanıtlayan MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Kocaeli'deki CHP'li belediye başkanlarının durumunu da değerlendirdi.

"Kendi ikbaliniz için değil"

Başkan Batı, "Aslında Kocaeli'de CHP'li belediye başkanlarına baktığınızda belediyeciliği geçmişler kim Büyükşehir adayı olacak onu tartışıyorlar. Derince
'ben isterim' diyor. İzmit zaten istiyor. Buralarda aday olmak için, kendi ikballeriniz için değil aldığınız görevi yapmak için varsınız. Zaten halk takdir ederse bir yerlere gelirsiniz. Fatma Hanım mesela İzmit'in nüfusu 400 bini geçmiş. Halk zaten isterse 'arkandayım' der. Zaten seni örgüt istemiyor. Kendi partiline savaş açıyorsun. Sen İzmit Belediye Başkanısın ama başka meselelerle meşgulsün. Halk nezdinde inandırıcılıklarını da kaybetmiş durumdalar" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber