Hatırladınız mı bizi taşlatma noktasına götürdüğünüz yeri!
Camiye ayakkabıyla girdiği iftirasını hatırlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iftiraya konu olan alanın cemiyet salonu yapıldığını belirterek yaşanan olayı hatırlattı ve AKP’li Meclis üyelerini açılışa davet etti
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Aralık 2019’da inceleme için gittiği Fethiye Köyü’ndeki atıl binada AKP Meclis Üyesi Şener İnce tarafından camiye ayakkabıyla girdiği şeklinde suçlanmıştı. Büyük infial yaratan olayın üstünden 2.5 yıl geçmesinin ardından o atıl alan Fethiye Köyü’nün Cemiyet Salonu oldu. Salonun açılışına AKP’li Meclis üyelerini davet eden Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: “Hatırladınız mı bu Fethiye Köyü’nü? Hepimizi çok kırdığınız, çok üzdüğünüz? İbadethane bile olmayan inceleme için gittiğimiz yerde ‘Camiye ayakkabıyla girdiler’ diye bizi taşlatma noktasına götürdüğünüz yer.
“BENİ DEĞİL HALKI ÜZDÜNÜZ”
Burası tadilat yaparak kullanıma açtığımız yerdi. Buranın açılışına hepinizi davet ediyorum çünkü orada sadece beni değil halkı da çok üzdünüz. Eğer bir camiye ayakkabıyla girseydik istediğinizi diyebilirdiniz. Fethiye Köyümüzün cemiyet salonun açılışına hepinizi davet ediyorum.”
AKP’li Meclis Üyesi Şener İnce ise “Hukukta olan bir konuyu buraya taşımayın” diyerek Başkan Hürriyet’e tepki gösterdi.