Biri ‘Çalışmıyorlar’ diyor biri ‘Biz çalışıyoruz’ diyor

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, son dönemlerde dilinden düşürmediği Fethiye Caddesi ile ilgili bugün bir kez daha açıklamalarda bulundu. AKP’liler ‘çalışmıyorlar’ derken, İzmit Belediyesi de yaptığı açıklamada ‘Fethiye’de çalışıyoruz’ dedi

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, son dönemlerde dilinden düşürmediği Fethiye Caddesi ile ilgili bugün bir kez daha açıklamalarda bulundu. Güney Fethiye Caddesi’nde İzmit Belediyesi’nin çalışmaları yavaş yürütmesinden yakındı. Kısa bir süre sonra İzmit Belediyesi tarafından basına cevap niteliğinde bir servis edildi. Haberde İzmit Belediyesi’nin Fethiye’de gece gündüz çalıştığı belirtildi. AKP’liler ‘çalışmıyorlar’ derken, İzmit Belediyesi de yaptığı açıklamada ‘Fethiye’de çalışıyoruz’ dedi.

İşte İzmit Belediyesi’nin konuyla ilgili açıklaması:

Fethiye Caddesi’nde su ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi, çalışmalar süresince vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor İzmit Belediyesinin yaklaşık 25 yıldır dokunulmayan Fethiye Caddesi ve yan yollarını yeni baştan yaratacak projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Su ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi, vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması adına gece gündüz çalışıyor.

OLASI KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması adına gece boyunca asfalt kırığı serimi ve yol tesviye çalışmaları gerçekleştirdi. Gece boyunca çalışan ekipler zemin çalışmalarıyla olası bir kazanın önüne geçtiler. Bölgede SEDAŞ’ın altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından İzmit Belediyesi üst yapı çalışmalarına başlayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber