Hürriyet’ten AKP danışmasına gönderme
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendisine bol bol gönderme yapılan AKP İzmit İlçe Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’na yine göndermeyle cevap verdi
AKP İzmit İlçe Danışma Toplantısı dün Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. AKP’nin kazanamadığı tek belediye olan İzmit’te gündem CHP’li belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet oldu. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Başkan Hürriyet’in çok kötü taklit bir film olduğunu, iki tweetle ilçeyi yöneteceğini sanan bir zihniyete sahip olduğunu ve bu yüzden 3 yıldır halka hesap veremediğini söyledi. İzmit Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ise İzmit Belediyesi’nin çürüttüğünü söylediği projelerden bahsetti ve kentsel dönüşüm yapacaklarını belirterek yalnızca merdiven boyadıklarını ifade etti.
“BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE”
AKP’lilerin gündeminde olan Başkan Hürriyet ise Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda kendisine yapılan göndermelere sessiz kalmadı. Başkan Hürriyet sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “AKP'liler kendi belediyelerinde ne zaman skandallar yaşansa hep İzmit Belediyesi'ne saldırmaya başlıyorlar. Amaç; gündem değiştirmek. Bir lafa bakarım laf mı diye…”