Trabzonlular önerilerini Büyükakın’a anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği‘nde yeniden başkanlığa seçilen Fuat Ayar ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği 17. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığa seçilen Fuat Ayar ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. AKP MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in de katıldığı toplantıda, yerel konular başta olmak üzere ulusal ve uluslararası alandaki gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapıldığı toplantıda, kente dair öneriler de ele alındı. Büyükakın, toplantıyı değerlendirdiği açıklamasında “Kocaeli’mizin değişimine, gelişimine ve her geçen gün daha mutlu bir şehre dönüştüğüne hep birlikte şahit oluyoruz. Ve bu değişim sivil toplum kuruluşlarımızın destekleri ile artarak devam ediyor. Trabzonlular Derneği Başkanımız Fuat Ayar ve ekibine de önlerindeki çalışma süreçlerinde başarılar diliyorum” dedi.

HER ŞEYİ BİLİYORUZ DEMİYORUZ

Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetiminden kente dair önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Her daim dile getirdiğimiz ortak akıl şehrimizin gelişmesine katkı sunan en büyük faktörlerdir. Büyükşehir Belediyesi olarak biz her şeyi biliyoruz demiyoruz. İstişare kültürüyle hareket ediyor ve sahadan gelen fikirlere göre hizmetlerimize yön veriyoruz” dedi.

TÜM ADIMLARIMIZI GELECEĞİN ŞEKİLLENMESİ İÇİN ATIYORUZ

‘’Kocaeli’miz için çok önemli ve büyük yatırımımızı tek tek hayata geçiriyoruz’’ diyerek Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Trabzonlular Derneği’nin yönetimine de bilgi aktaran Başkan Büyükakın, birliktelik sonrası yaptığı değerlendirmede ise, “Trabzonlular Derneğimizin kıymetli başkanı Fuat Ayar beyefendiye ve yönetimine bir kez daha başarılar diledik. Tabi kente dair önerilerini aldık. Çok verimli bir toplantı oldu. Her fırsatta STK’larımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Tabi bunun yanında şehrimiz için kalıcı eserler üretmek için yani sadece bugünlere değil gelecek nesillere hizmet etmek içinde de çalışıyoruz. Bugünkü hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren ve keyifli kılan hizmetler aynı zamanda geleceği şekillendiren yatırımlardır. Tüm adımlarımızı geleceğin şekillenmesi için atıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber