Yarışmaya sponsor mu oldular?

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Operasyon 41 yarışmasına konuk oldu. Yarışma sunucusu Hasan Yalnızoğlu’nun Kurt ve Sancaklı’yı takdim ederken, ikilinin yarışma için desteklerini esirgemediklerini belirtmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Kurt ve Sancaklı’nın Operasyon 41 yarışmasına sponsor olup olmadıkları merak konusu haline geldi

Kanal D’de yayınlanan Operasyon 41 yarışmasının çekimleri Kandıra’da yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Temmuz ayından beri devam eden yarışmaya geçtiğimiz günlerde MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı konuk oldu. Kazanan yarışmacılara ödüllerini takdim etmek için iki siyasi ismin programa katılması büyük dikkat çekerken, sunucu Hasan Yalnızoğlu’nun kullandığı bir cümle kafaları karıştırdı.

SPONSORLU PAYLAŞIMI SPONSORLUK TAKİP ETTİ

Yalnızoğlu, Kurt ve Sancaklı’yı ödülleri vermesi için takdim ederken “Bu arada Kocaeli’de bulunduğumuz süreçte desteklerini bizden hiçbir şekilde esirgemeyen il başkanımız Yunus Emre Kurt ve sevgili milletvekilimiz Saffet Sancaklı’yı yanımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Yalnızoğlu’nun bu sözlerinin ardından Kurt ve Sancaklı’nın programa ne tür bir destekte bulunduğu büyük merak konusu oldu. İl başkanı olarak atandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarını bile sponsorlu olarak paylaşarak, Kocaeli’deki vatandaşlara ulaşma noktasında büyük çaba gösteren Kurt’un, Sancaklı ile birlikte Operasyon 41 yarışmasına sponsor olup olmadığı merak ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber