Gençlerin yıldızı Hürriyet’le barışmıyor
Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak’ın intiharından sonra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yıldızı bir türlü barışmadı. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na Başkan Hürriyet’in katılmadığı görüldü
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları bugün KYÖD’de Cumhuriyet Balosu düzenledi. Baloya CHP Kocaeli İl Örgütü ile birlikte İlçe Başkanları, Meclis üyeleri ve eski yöneticiler de katıldı. Ancak baloda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in olmaması dikkat çekti.
ADAK’IN İNTİHARI TEPKİ GETİRMİŞTİ
Seçim çalışmaları esnasında bir gözünü kaybeden ve partisi tarafından sahip çıkılmayan Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak maddi sorunları nedeniyle geçtiğimiz Şubat ayında yaşamına son vermişti. CHP’li gençler Adak’ın intiharı sonrası Başkan Hürriyet’e tepki göstermiş ve TBMM Başkanvekili Haydar Akar ve Hürriyet’in cenazede olmasını istememişti. Cenaze sonrası toplanan gençler Tugay Adak’ın ağzından yazılan mektupta, “Halbuki bir günde memur olup liyakat sahibi olanların ülkesinde ben liyakatsiz kaldım” kısmında hep birlikte Fatma Kaplan Hürriyet diye bağırmıştı. Adak’ın ölümünden sonra gençlerle yıldızı barışmayan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği baloda da yer almadı.