İzmit Belediyesi’nde Hodri Meydan kadrosu genişlemeye devam ediyor!
Demokrat Parti eski İlçe Yöneticisi ve Hodri Meydan Taraftar Derneği İstişare Kurulu Üyesi Nebi Gönenç İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işbaşı yaptı. Gönenç’e Temizlik İşleri’nde çalışan Cemal Derya’nın referans olduğu öğrenildi
İzmit Belediyesi’nde Hodri Meydan kadrosu genişlemeye devam ediyor. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Cemal Derya’nın işe girmesinin ardından Bozo Erdoğan, Köfte İsmail ve Kadir Erman da belediyede işe başlamıştı. Bu isimlerin ardından Hodri Meydanlı bir isim daha belediyede göreve başladı.
DEMOKRAT PARTİLİ
Hodri Meydan Taraftar Derneği İstişare Kurulu Üyesi Nebi Gönenç de İzmit Belediyesi’nin Hodri Meydanlı kadrosundan yararlanarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işbaşı yaptı. Aynı zamanda Demokrat Parti eski İlçe Yöneticisi olan Gönenç’e, Temizlik İşleri’nde çalışan Cemal Derya’nın referans olduğu öğrenildi.