CHP’li Başkan AKP’lilere seslendi “Mahalle bakkalı bile böyle yönetilmiyor”

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya hesabı aracılığıyla AKP’lilere seslenerek Dilovası Belediyesi’nin denetlenmesini istedi. Aydemir mahalle bakkalının bile böyle yönetilmediğini ifade etti

Dilovası Belediyesi’nin ne yaptığını AKP milletvekilleri hiç mi görmüyor ya da duymuyorlar. İl Başkanı yıllarca Gölcük belediye başkanlığı yaptı o da mı görmüyor? Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı genel sekreterlik yapmış, valilik yapmış birisi olarak o da mı görmüyor ya da mülkiye müfettişleri de mi görmüyor, mahalle bakkalı bile böyle yönetilmiyor.

ÖZEL KALEME GELİP MÜDÜR ATANIYOR

Alınan personel sayısına bakın kimler nerelerden gelip özel kaleme 6 aylığına daha sonra da farklı yerlere müdür atanıyor. Hizmet desen? Yok çöp toplanmıyor, kurduğu ikiz şirket üzerinden neler dönüyor? DİLBEL A.Ş ile DİLBEL LTD ŞTİ üzerinden belediyeye neler yapılıyor? 2020 yılı denetim raporlarında sadece belediyenin bir kısmı denetlendi kamuoyu ile bizler tarafından paylaşıldı ulusal basına taşındı.

İHALE KOVALAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPTIKLARI YOK

Ne yazık ki belediyenin alt şirketleri olan şirketlerin ne yaptığı konusunu kimse denetlemiyor. Belediye Başkanı Hamza Şayir dışında kimse faaliyetlerini göremiyor yükselen şehir sloganı ile çıkan ve başkanlık koltuğunda oturan belediye başkanının yaptıklarını bilip örtbas eden İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibi ise ancak o fabrika bu fabrika ya da şehrin göbeğinde bulunan daha önce sadece hurda üzerine olan Mimar Sinan Mahalle halkının tamamının karşı olduğu geri dönüşüm alanını genişletmeye yardımcı olmaktan iş ve ihale kovalamaktan başka hiçbir faaliyetleri olmadığı gibi belediye başkanı ilçe başkanı ilçe yöneticileri kendi yakınlarını belediyeye yerleştirmekten başka bir iş yaptıklarını gören var mı diye sorarım.


SAVCILIĞA VERMEKTEN BAŞKA İCRAATLERİ YOK

Defalarca ilçe başkanı ve yöneticilerinin Dilovası belediye meclisinde yaşananlara seyirci kalmaktan başka, hiçbir yaptırımları olmamıştır tıpkı yüzlerce vatandaşı sosyal medyada eleştıride bulundular diye bizler dahi herkesi emniyete sonra savcılığa vermekten başka icraatı olmayan ilçe başkan yardımcısı aynı zamanda ücretini belediyeden alan avukat bey gibi.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber