“Milletin parasına göz dikiyorsanız...”
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yangın sonrası vatandaşlardan para istemesine isyan ederek milletin parasına göz dikildiğini ve erken seçim gerektiğini söyledi
Manavgat’ta yangın bölgesine giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ülkede çıkan yangınlar nedeniyle yardım hesabı oluşturulacağını açıklamıştı. Çavuşoğlu’nun tepki yağan bu açıklamasına CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar da tepki gösterdi. Çakar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deprem olur iban numarası ver, sel olur iban numarası ver, yangın olur iban numarası ver, ekonomi kötüye gider altınları bozdurun der.
“ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ”
Kusura bakmayın ama bizler sizin saçma sapan kararlarınızla bu ülkenin yok olmasına izin vermeyeceğiz. Kanal İstanbul gibi ne olduğu belirsiz bir projeyi ne pahasına olursa olsun yapacağız diye milyar dolarlardan bahsedenler, özel uçaklar, paha biçilmez arabalar, yapacağınız saraylarla da bu ülkeyi yönetemezsiniz. Yangın sonrası milletin cebindeki paraya göz dikiyorsanız yönetemiyorsunuz demektir uzatmayın hemen erken seçim istiyoruz.”