İYİ Partili yöneticiden Aygün’e cevap “Biz de gurur duyduk”

İYİ Parti İzmit İlçe eski Yöneticisi İbrahim Demirtaş gazetemiz aracılığıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e yanıt vererek Akşener’e yapılan saldırıyı püskürten Rize halkıyla gurur duyduğunu söyledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Rize’de yapılan provakasyona alkış tutarak bir Rizeli olarak gurur duyduğunu söylemişti. Konuyla ilgili gazetemiz aracılığıyla Aygün’e cevap veren İYİ Parti İzmit İlçe eski Yöneticisi İbrahim Demirtaş şu ifadeleri kullandı: “Sayın Zeki Aygün Bey genel başkanımız Sayın Akşener’e Rize programında yapılan olumsuz fiili davranışlardan dolayı Rizeli hemşehrilerimle gurur duyuyorum gibi talihsiz bir açıklama yapmış.


“MİSAFİRPERVERLİK ANLAYIŞLARINI GÖZDEN GEÇİRMELİDİR”

Sayın Aygün bilsin ki bizler de, bizleri bağrına basan yüksek tevazu ve misafirperlik gösteren yapılan çirkin provakasyonları birlikte püskürtüp çözümlediğimiz Rizeli hemşehrilerimizden gurur duyduk. Sayın Aygün bilmelidir ki Sayın Akşener Rize’nin gelinidir. Kendisi Türk örf adet gelenek görenek misafirperverlik anlayışlarını bir gözden geçirmelidir. Rahat olsun biz kendisine asla böyle bir durumu layık görmeyiz müsaade ve müsamaa göstermeyiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber