Gergerlioğlu hapisten seslendi “Keşke Ermenilere adil davransaydınız”

Sözde Ermeni soykırımı hakkında tartışmalar sürerken cezaevinden seslenen HDP Kocaeli eski Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Ermenilere geçmişte adil davranılması gerektiğini söyledi

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarıyla ilgili olarak 'soykırım' açıklamasında bulunmuş, HDP ise Türkiye’yi sözde Ermeni soykırımıyla yüzleşmeye davet etmişti. Terör örgütü propagandası yapma suçundan hapis cezasına çarptırılan ve milletvekilliği düşürülen HDP Kocaeli eski Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Gergerlioğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “1915’te Talat Paşa, “Ermeni tehcirini yaptık ve Ermeni sorununu bitirdik” demişti, 2021’de bitmediği ortaya çıktı. Kürt meselesi de KHK ve diğerleri de zorbalıkla çözülmez, bilin bunu.

“KEŞKE ADİL DAVRANSAYDINIZ”

Keşke yüzyıl önce Ermenilere adil davransaydınız. Keşke yüzyıl sonra Kürtlere, Alevilere, KHK’lılara adil davransaydınız. Nasıl da değişmez bir anlayışsınız!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber