Türkkan’dan hızlı çıktılar

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medyada yardım aranan ve İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Sadi Gögercin’in yanına gideceğini yazsa da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri soluğu anında Gögercin’in evinde aldı

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Sadi Gögercin 15 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak hem engelli eşine bakıyor hem de çocuklarını okutuyor. Bir gözü engelli olan Gögercin’in günlük 20-30 TL kazandığı biliniyor.

“BUGÜN GÖRÜNÜP YARIN SIKINTILARIYLA BIRAKMAYACAĞIZ”

Twitter’da bir kullanıcı Gögercin’i sayfasında paylaşarak “Bir boya sandığı

Tek gözü görmeyen bir baba

Ve 5 evlat....

Kocaeli'nin Yenidoğan mahallesinde ayakkabı boyacılığı yapan Sadi amcamıza mutlaka ulaşıp iyilik yapmak isteyenler olacaktır. Bizler aracıyız, sizler ise yüzlerin gülmesine sebep olacak olan...” ifadelerini kullandı. Paylaşımı gören İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da “Yarın sabah Sadi Amcamızın yanında olacağız. Üstelik sadece bugün görünüp yarın onu yine sıkıntıları ile başbaşa bırakmayacağız..” sözleriyle Gögercin’i yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

TÜRKKAN’A BIRAKMADILAR

Ancak Türkkan yarın sabahı beklerken paylaşımı gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri soluğu Gögercin’in evinde aldı. Gögercin’in evinde incelemeler yapan Büyükşehir ekipleri incelemelerin ardından sosyal medyada paylaşımda bulunarak “Merak etmeyin,ekiplerimiz akşam saatlerinde Sadi amcamızı evinde ziyaret ederek, gerekli çalışmaları başlattı” yazdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber