DEVA’nın bir ilçe başkanı varmış!
DEVA Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın en uygun ismi araması nedeniyle atamasını en sona bıraktığı ancak pek bir muhalefetini göremediğimiz Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, atanmasının üzerinden 5 ay geçtikten sonra LOVE Erdoğan billboardu üzerinden Gebze Belediyesi’ne yüklendi
DEVA Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, ilçe başkanlığı atamasında en iyi başkanı seçebilmek için Gebze’yi en sona bırakmıştı. Yapılan mülakatlar sonucunda ise Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş olmuştu. Bilindiği üzere AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı iken sağ kolu olan Memiş, Ali Toltar döneminde CHP’ye geçmişti. CHP, Memiş’i Dilovası Belediye Başkan Adayı yapmış ancak Memiş ise daha önce CHP’nin adayı olan ancak 31 Mart yerel seçimlerine Saadet Partisi’nin adayı olarak giren Ercan Dalkılıç’ı destekleme kararı alınca adaylığı geri çekilmişti. Bir sonraki durağı DEVA Partisi olan Memiş 5 aydır Gebze İlçe Başkanı olmasına rağmen kamuoyunda dikkat çeken bir muhalefetle gündeme gelmedi.
GEBZE’DE ELEŞTİRİLECEK TEK ŞEY BU MU?
Gebze Belediyesi’nin Love Erdoğan billboarduna takılan Memiş sosyal medya hesabı aracılığıyla “Belediyemizin bir hizmeti daha... İşiniz gücünüz, algı, reklam, görüntü, gösteriş... Onu bile doğru dürüst beceremiyorsunuz... Allah sonunuzu hayır etsin!” yazdı. 5 aydır ilçe başkanlığı yapan Memiş’in yalnızca billboard eleştirmesi “Gebze’de eleştirilecek tek şey bu mu?” dedirtti.