Katırcıoğlu skandal sözlere sahip çıktı!

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, çıplak arama iddiaları hakkında kadınlara skandal sözler sarf ettiği için tepki gören AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e sahip çıktı

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde üniversite öğrencisi 30 kadının çıplak aramaya maruz bırakıldığını söylemesinin ardından mecliste konu tekrar gündeme gelmişti. AKP Grup başkanvekili Özlem Zengin ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında konuyla ilgili çıkan tartışmada Zengin skandal ifadeler kullanarak “. Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu kurgusal bir harekettir. Biliyoruz ki size bir aferin geldi” demişti. Zengin bu ifadelerinin ardından sosyal medyada büyük tepki aldı.

“GERGERLİOĞLU BİZE AHLAK DERSİ VEREMEZ”

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu şaşırtmayarak skandal sözleri nedeniyle sosyal medyada tepki gören AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e sahip çıktı. Katırcıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “ PKK ve FETÖ'nün oluştumak istediği iklime katkı sunan ve devletin polisine, savcısına, askerine saldıran bir zihniyet, bize ahlak dersi veremez. Özlem Zengin yalnız değildir.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber