Gergerlioğlu’nun iddialarına AKP’li vekilden skandal sözler!

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında çıplak arama iddiaları nedeniyle tartışma çıktı. Zengin onurlu bir kadının böyle bir duruma sessiz kalamayacağını söyledi

HDP Kocaeli Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde üniversite öğrencisi 30 kadının çıplak aramaya maruz bırakıldığını söylemesi kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı. Mecliste konunun tekrar gündeme gelmesinin ardından AKP Grup başkanvekili Özlem Zengin ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında tartışma çıktı. AKP’li Zengin çıplak arama iddialarına şu sözlerle yanıt verdi: “Demek isteniyor ki, bir sürü başörtülü kadına bu iğrençlik yapılıyor ve Özlem Zengin buna müsaade ediyor. Siz bunu yapmaya çalışıyorsunuz. Bu yetmiyor, ne kadar yurt dışına kaçmış FETÖ'cü varsa, beni Twitter'dan etiketleyerek haber paylaşıyor.

“İSPATLANDI”

Ben bir avukatım ve hukuk kaidelerinin ne olduğunu iyi bilirim. Bütün hukuki mevzuatın yanlış uygulaması olabilir, hayatın içinde vardır. Hukuka uygun olarak yapılmıyorsa ben itirazın karşısında sonuna kadar varım. O dediğiniz yerde böyle bir şey olmadı. Görüntülerle ispatlandı. Bakan Yardımcısı gitti ilan etti.

“ONURLU KADIN, AHLAKLI KADIN BİR SENE BEKLEMEZ”

Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu kurgusal bir harekettir. Biliyoruz ki size bir aferin geldi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber