Şayir bir tek onu istemiyor!
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Denetim Komisyonu’na muhalefetten seçilecek kişi için “İnci Aydemir hariç kim olursa olsun” dediği öğrenildi
Dilovası Belediyesi’nde üç meclistir denetim komisyonuna muhalefetten kimseyi seçemediler. Muhalefetin isteğini yok sayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir tek Dilovası’nın tek kadın Meclis Üyesi olan İnci Aydemir’i istemiyor. Tüm muhalefet Meclis üyelerinin ismini denetim komisyonu için sayan Başkan Şayir’in özellikle Aydemir’in ismini hiç geçirmemesi nedeniyle tepki çekiyor.
“İNCİ AYDEMİR HARİÇ BİR İSİM VERİN”
Muhalefetteki diğer Meclis üyelerinin işlerinin yoğunluğu nedeniyle denetim komisyonuna aday olmadığı, seçilseler bile istifa edeceklerini söylediği öğrenildi. Aydemir’in seçilmemesi için bir sebep de sunmayan Başkan Şayir’in “İnci Aydemir hariç bir isim verin” diyerek muhalefete baskı yaptığı öğrenildi. Salı günü gerçekleşen mecliste Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi İnci Aydemir’in Başkan Şayir’in bu tutumu nedeniyle “Siz bizi yok sayıyorsunuz, bizim burada oturmamızın bir anlamı yok” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.