Hürriyet’e destek, CHP’lilere mesaj: İyi Parti İl Başkanı Yıldız: Hürriyet İzmit’te ezber bozacak
CHP’nin İzmit Adayı Fatma Kaplan Hürriyet bugün programlarının ardından CHP İzmit İlçe Örgütü’ne gelerek burada partilileri ve İzmitli seçmene seslendi. Hürriyet’in programına katılarak burada konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Hürriyet’in ezber bozacağını ifade etti
CHP’nin İzmit Adayı Fatma Kaplan Hürriyet bugün programlarının ardından İzmit İlçe Örgütü önüne gelerek burada partilileri ve seçmenlere seslendi. Hürriyet’e sevgi seli Yürüyüş Yolu’na taşarken, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da Hürriyet’in programına katılarak burada kalabalığa seslendi.
Başkan Yıldız şunları kaydetti: Kimse nefis yapmasın. Biliyorsunuz ki önümüzdeki yerel seçimlerde bir iş birliği yaptık. Biz bu iş birliğinin sonuna kadar arkasında olacağız. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te ezber bozacağına yürekten inanıyorum. Buna sizler de inanın. Bütün ilçelerde nefis yapmadan, biz burada güçlüyüz ve seçim alacaktık demeden, bakın 15 yıldır burada kimse seçim alamadı. Bugün sonun bir başlangıcı. Tüm ilçelerde aynı özveriyi göstereceğinize inanıyoruz. Biz birilerinin adayını çıkartmayacağız. Biz herkesin gönlüne girecek insanlarla seçime gireceğiz.”