AKP’de kadın kolları başkanı kim olacak?

AKP’de ilçe kongreleriyle birlikte kadın kolları ve gençlik kolları kongre süreci başladı. İl Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürüten Serpil Yılmaz, göreve yeniden talip olup olmayacağını yanıtladı

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Gazete Barış Genel Yayın Yönetmeni Aysun Erenkaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz, önümüzdeki kongre döneminde başkanlığa yeniden aday olup olmayacağı sorusuna şu cevabı verdi: “Ben inanın hiçbir zaman bir koltuğa oturma hevesinde olmadım. Biz önce 12 ilçemizde kadın kolları başkanımızı seçmeye odaklandık.

“BENİM HEDEFİM İÇİN HIRSLARIM YOK”

Kongrelerimizi alnımızın akıyla yapmak istiyoruz. Fikriyle çalışmalarımıza güç verecek arkadaşları da kadrolarımıza bekliyoruz. Benim şahsen bir yere adayım hiç demedim. İlçe kongrelerinden sonra karar partimizindir. Benim hedefim için hırslarım yok. Benim hırsım sadece daha fazla hizmeti nasıl edebilirim noktasında olur.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber