AKP'den İYİ Parti'ye geçti... İYİ Parti’den Kandıra’ya sürpriz aday!

Demokrat Parti’de il başkanlığı görevinde bulunmuş olan ve 2011’de AKP’ye geçen Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, İYİ Parti’ye geçti. Rozeti Meral Akşener tarafından takılan Şahin, Kandıra Belediye Başkan Adayı yapılacak

Demokrat Parti eski İl Başkanı olan ve 2011 yılında AKP’ye katılan Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, İYİ Parti’ye geçti. Ercüment Şahin’e parti rozetini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Ercüment Şahin’in ilerleyen günlerde İYİ Parti’nin Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak atanacağı öğrenildi.

İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamada ise “AKP aktif üyesi olan eski Kandıra Belediye Başkanı Sayın Ercüment Şahin, İYİ Parti’mize katılmıştır. İl başkanımız Sayın Şanbaz Yıldız Bey ve Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ile beraber genel merkezimize giden Şahin’e, parti rozeti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından takılmıştır” denildi. Akşener, rozet töreninde Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay'a sarılarak, öptü. Ercüment Şahin’in ilerleyen günlerde Akşener tarafından Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak atanacağı bilgisine ulaşıldı. Şahin’in AKP’den milletvekili aday adaylığı bulunuyordu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber