Kocaeli’nin ülkücüleri İstanbul’a gidiyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatı, 16 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde AKP adayı Binali Yıldırım’a destek çalışması için Maltepe’ye gidiyor
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü, İstanbul’da gerçekleştirecekleri seçim çalışmaları öncesi dün il binasında ilçe başkanları ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Konu ile ilgili olarak konuşan Aydın Ünlü: “MHP’nin İstanbul’da 11 Haziran’da başlayacak olan program 22 Haziran Cumartesi günü sona erecek. 23 Haziran Pazar günü ise 12 ilçe başkanı, 27 meclis üyesi, il başkanlık divanı olmak üzere 24 görevli avukatla beraber Maltepe’ye MHP Kocaeli Teşkilatları mitil atacaklardır. Sabah 7’den gece 12’ye kadar okullarda görevli olarak sandıklara sahip çıkacaklardır” dedi.
İZLANDA MAÇI KOCAELİ’DE OYNANSIN
Toplantı sırasında Aydın Ünlü ve ilçe başkanları MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı programla ilgili aradılar. Spor bakanı ile İzlanda’ya giden Saffet Sancaklı İzlanda’ya gitmesi ile ilgili olan konu ile alakalı “Benim için gurur verici bir olay” dedi. Spor bakanı tarafından İzlanda’ya çağırılan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı için MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü “Bu konu bizim için anlam ifade etmektedir” dedi ve yetkililere seslenerek “ Türkiye- İzlanda maçının Kocaeli’de oynanmasını beklemekteyiz. İki milyon Kocaelili İzlanda’yı fırçalarla bekliyor olacağız“ şeklinde konuştu.