Yaman’a partilisinden sert tepki!
Düğün kısıtlaması olmasına rağmen oğluna bin 500 kişilik düğün yapan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a AKP Kartepe Gençlik Kolları Kurucusu olan Ali Oktay tepki gösterdi. Oktay yaptığı açıklamada bu tür olayların AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar verdiğini belirterek her kim olursa olsun eleştireceğini ifade etti
AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hüseyin Yaman'ın geçtiğimiz gün Osman Gazi Köprüsü Oksijen AVM yanındaki Karayolları Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğününde korona virüs tedbirleri resmen yok sayıldı. Bin 500 kişinin katılım gösterdiği düğünde takı kuyruğunun da oldukça uzun sürdüğü ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı da edinilen bilgiler arasındaydı.
Düğünün ardından Yaman’a bir tepki de partilisinden geldi. Kartepe Belediyesi’nde çalışan ve AKP Kartepe Gençlik Kolları Kurucusu olan Ali Oktay sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak şu sözleri kaydetti: “Dün Akşam Gerçekleşen Millet Vekilimiz Cemil Yaman Beyfendinin Oğlunun Düğün Cemiyetindeki Görüntüler maalesefki Özellikle Sosyal medyada infiale Sebep Olmuştur . Vatandaşlarımızın Cemiyetleri 1 Saate Düşürülmüş Yemek İçmek yasaklanmıştır . En son Yayınlanan (İçişleri bakanlığı Genelgesiyle ) Bu Durum Vatandaşa Yasak İktidar Partisi Vekiline Maalesef Serbest Olarak Algılanmıştır. Böyle Olaylar Ak partimize Dolasıyla Milletine Hizmete Ömrünü Adamış Cumhur Başkanımıza Zarar Vermektedir . Bizler Ak Partimizin Gençlik Kollarında Yetişmiş Partililer olarak Bu tür olayları Sahada vatandaşımıza anlatmakta güçlük çekiyoruz.
“CUMHURBAŞKANIMIZA ZARAR VERECEK BİR OLAY SEZERSEM AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIRIM”