Saadettin Hülagü; Böyle bir kampüs benim için hayaldi

Körfez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilerek eğitime başlanan Körfez Kampüsü’nü Rektör Prof. Dr. Saadettin Hülagü gezdi. Hülagü, “AB standartlarının üstünde bir bina oldu” dedi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte Körfez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilen KörfezKampüsü’nde incelemelerde bulundu. Kampüsü gezen ve beğendiğini belirten Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “AB standartlarının üstünde bir bina oldu. Böyle bir kampüs benim için de hayaldi” dedi.

“KÜÇÜK BİR ÜNİVERSİTE BURASI”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Sadettin Hülagü, “Bugün 86 bin öğrencisi olan Kocaeli Üniversitesi’ndeki tüm fakültelerdeki İngilizce hazırlık okuyacak öğrencilerimiz bu kampüste eğitim görecek. Küçük bir üniversite burası. 7-8 sene önce üniversite senatosundayken içimde bir hayal vardı. 25-30 kişilik sınıflarda öğrencilerin dil eğitimi almalarıydı.

4 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

Gerçekten Avrupa standartlarının üstünde bir bina oldu. Bu yıl 1.800 öğrenci, önümüzdeki iki yıl 3 bin ve sonrasında da 4 bin öğrencinin eğitim göreceği dev bir kampüs. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Avrupa çapında bir eğitim yuvası olacak” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber