Akar: İlk önce ben bineceğim
AKP’li gençlerin kendisi ile ilgili hazırladığı teleferik görselini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Bu proje gerçekleştiğinde ilk önce ben bineceğim” dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katıldığı programda teleferikle ilgili eleştirilere yanıt vermişti. Büyükakın burada yaptığı konuşmada, “ “Onları tramvaya bindirdik, teleferiğe de bindireceğiz” ifadelerine yer vermişti. AKP’li gençler ise TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın fotoşopla teleferiğin üzerine oturtulan bir fotoğrafını paylaşmıştı.
Haydar Akar AKP’li gençlerin paylaşımını kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “Haydar Akar ise gençlerin hazırladığı görselleri paylaşarak, “Aferin gençlere güzel bir görsel paylaşmışlar. Hayatım boyunca bu hizmetler yapılsın diye mücadele ettim, ediyorum. Emin olun bu projede gerçekleştiğinde ilk önce ben bineceğim” ifadelerine yer verdi.