İşte partinin yeni genç başkanı

Dilovası İYİ Partide Yeni Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin Oldu.

Dilovası İYİ parti 2019 yerel seçimlerine hazırlanırken, bu süreçte kadrolarını da yeniliyor. İlçenin sevilen gençlerinden olan Ozan Yasin, Dilovası İYİ Partinin yeni gençlik kolları başkanı oldu.

“SORUMLULUĞUNU LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEK”

Önceki gün İlçe toplantısında alınan kararla İlçe gençlik kollarına Ozan Yasin’in ataması gerçekleştirildi. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz şu ifadelerde bulundu; Ozan ilçemizin sevilen ve sayılan gençlerinden, kendisinin Partimize de emeği çoktur, Ayrıca kurucu teşkilat yöneticilerinden biri olan Ozan kardeşimin bu görevi üstlenmesinden çok mutlu oldum, inanıyorum ki yerel seçimlerde gençlere düşen büyük sorumluluğu yerine layıkıyla getirecektir.

HEDEF:2019 SEÇİMLERİ

Kısa bir açıklama yapan çiçeği burnunda ki yeni gençlik kolları başkanı Ozan Yasin, hedeflerinin ilçede ki gençlerin sorunlarını ve sıkıntılarını her platformda dile getirmek ve İYİ Parti iktidarında çok çalışarak sorunlara çözüm bulacaklarına dair inancından söz etti. Hedeflerinin 2019 yerel seçimleri kazanmak olduğunu söyleyen Başkan Ozan Yasin hedefe gençler ile beraber yürüyeceklerini belirtti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber