Sefa Sirmen sahaya indi..!
CHP Kocaeli’nin efsane isimlerinden eski vekil Sefa Sirmen, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için sahaya indi. Sirmen bugün Yalova’da düzenlenen mitinge katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ilk mitingini bugün memleketi Yalova’da yaptı.
İnce için binlerce partili çeşitli illerden Yalova’ya gitti.
Adaylığı parti içerisinde heyecan yaratan Muharrem İnce için alana inen isimler arasında Sefa Sirmen de vardı.
Son olarak 2014 seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adayı olan ancak seçimleri kaybeden Seda Sirmen uzun süredir siyaset sahnesinden uzaktı.
Sirmen, Muharrem İnce’nin adaylığı ile birlikte yeniden sahaya inmiş oldu.
Hatırlanacağı üzere Sefa Sirmen belediye yönetimindeki bir davadan dolayı kesinleşen cezası sebebiyle cezaevinde iken rahatsızlanmış, Sirmen’i ziyaret eden isimler arasında Yalova Milletvekili Muharrem İnce de yer almıştı.