Büyükşehir adayları bu hafta açıklanıyor!
AKP'de hafta sonu yapılan temayülün ardından adaylar büyük oranda netleşti. Büyükşehir adaylarının bu hafta açıklanması bekleniyor
AKP’de hafta sonu yapılan elektronik temayül ile birlikte şehir ve büyükşehiradaylarının büyük bölümü netleşti. Kesinleşen adayların bu haftadan itibaren kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim mesaisine artık ilçelerle devam edecek. Yerel yönetimler başkanlığının ilçe ve beldelerle ilgili hazırladığı raporlar da Erdoğan'a sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftaki seçim mesaisiyle, büyükşehir ve il belediyeleri adaylarını büyük oranda netleştirdi. Adayların bu hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılmaya başlanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta ilçe ve belde belediye başkan adaylarını netleştirmek için çalışacağı belirtiliyor.
AKP’de büyükşehirler ve illerle ilgili aday tespit çalışmalarında sona gelindi. Kesinleşen adayların açıklanmasına bu hafta başlanması bekleniyor. Erdoğan ise bu hafta içerisinde yerel seçim mesaisine ilçelerle devam edecek. İllerde olduğu gibi ilçelerle ilgili genel merkezde hazırlanan raporlar Erdoğan'ın önüne gelecek. İlçeler için temayül sonuçları da göz önüne alınacak.
BÜYÜKŞEHİR VE İL ADAYLARI BU HAFTA