Genel Merkez’den o isimler geldi!

AKP Genel Merkezi il yönetim kurulu üyelerinin istifasını istedi. Kocaeli teşkilatının sil baştan yapılandırılması bekleniyor. Süreci ise AKP Genel Merkezi’nden Kocaeli’ye gelen 3 isim yönetiyor

AKP’de İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifasından günler önce başlayan hareketli süreç devam ediyor. Genel Merkez, il başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifasının ardından il yönetim kurulu üyelerinin de istifasını istedi. 49 il yöneticisinin istifası yapılan toplantıda alınırken, il yöneticilerinden il başkanı olarak görmek istedikleri 3 ismi yazmaları da istendi. İl binasında hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Kocaeli’de toplantıya katılan ve süreci yöneten isimler ise şu şekilde: AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Trabzon Milletvekili Muhammed Balta, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Eski Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Marmara Bölge Koordinatörü Melek Şemşek, 26’ncı Dönem Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt.

Akşam saatlerinde AKP'de hareketli saatler yaşanmaya devam ederken, ilçe başkanları ve belediye başkanları da il binasına geldi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber