Hodri Meydan Başkanı Güler: Gideceksin hoca!

Kocaelispor’un taraftar derneği Hodri Meydan’ın başkanı Enver Güler, 11 maçtır galibiyet yüzü göremeyen takımlarının teknik direktörü Fatih Kavlak’a ateş püskürdü, “Gideceksin hoca” dedi

Kocaelispor’da hiçbir şey istenildiği gibi gitmiyor. Ligde 11 maçtır galibiyete hasret kalan Kocaelispor’da Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler de sonunda patladı. Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kocaelispor Teknik Direktörü Fatih Kavlak’a adeta ateş püskürdü. Güler, “İstifa etmeyi düşünmüyorum dersen ben de Hodri Meydan adına sana şunu derim; gideceksin hoca” ifadelerini kullandı. Kocaelispor, 16. hafta maçında dün Büyükçekmece Tepecikspor'a konuk oldu. Sahada hiçbir varlık göstermeyen, gol pozisyonuna dahi giremeyen Kocaelispor, Büyükçekmece Tepecikspor'a 1-0 yenilerek galibiyet hasretini 11’e çıkardı. Bu yenilgi taraftarlarda sabır taşının çatlamasına neden oldu. Yağmur çamur demeden takımını destekleyen, amatör ligde dahi deplasmanda sahaya 10 binleri yığarak rekor kıran Hodri Meydan, bu kötü gidişat karşısında suskun kalamadı. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kocaelispor Teknik Direktörü Fatih Kavlak’a istifa çağrısı yaptı.

SAYGIYI KAYBETMEYELİM

Kavlak’ın gitmesi gerektiğini belirten Güler, “Bakın sapla samanı karıştırmaya gerek yok. Taraftar takımı koşulsuz destekler, başarısızlığı belli bir zaman görmezden gelir. Ha gayret ha gayret işte bu hafta o hafta der durur. Yaptığı doğrudur aslında. Çünkü, takımını armasını seviyor, hiç sevdiğini incitmek ister mi? İstemez; gider, gelir, bağırır, tezahürat yapar. Umudunu hep korur ama sen bu kadar hafta bu seni seven insanlara 11 hafta boyunca 3 puan hediye edemiyorsan, hiçbir şey olmamış gibi kalkıp istifa etmeyi düşünmüyorum dersen, ben de Hodri Meydan adına sana şunu derim; gideceksin hoca! Haberin olsun, eleştirilerde kardeşlerimden şunu istiyorum; saygıyı kaybetmeyelim. Ben umudumu hiç kaybetmedim, siz de kaybetmeyin ama yanlışı da söyleyeceğiz. Sonuna kadar buda böyle biline” dedi. Bakalım, bu çağrı sonrası Kavlak istifa edecek mi? Kavlak istifaya yanaşmaz ise Kulüp Başkanı Bahri Yavuz gereğini yapacak mı? Merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber